Werkzaamheden.

Bij Smits Truck Company richten we onszelf voornamelijk op onderhoud, keuringen en reparaties van trucks, getrokken materieel en overige bedrijfs- en personenwagens. Maar wij zijn ook uw adres voor transportoplossingen op maat. Nieuw of gebruikt, wij weten precies wat nodig is om uw perfecte bedrijfswagen samen te stellen.

onderhoud

Onderhoud voor elk merk en type

Transportmaterieel in topconditie, dat is wat u wilt. Geen verrassingen, zodat uw mobiliteit gewaarborgt is. Bij Smits Truck Company verzorgen wij het totale onderhoud aan uw transportmaterieel; van trucks, trailers, bestelwagens en aanhangwagens tot laadkleppen, containersystemen en hydraulische systemen (o.a. TRIDEC).
Lees meer…

Smits Truck Company keurt

Algemene Periodieke Keuring (APK) is de wettelijk verplichte keuring van uw voertuig(en). Hierbij wordt onder andere gekeken naar de remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie. Maar ook de uitstoot van uitlaatgassen in verband met milieuwetgeving.
Lees meer…

keuringen
reparatie

Smits Truck Company repareert

Smits Truck Company repareert alles. Geen uitdaging gaan we uit de weg. Van carrosseriereparaties tot complexe elektronicastoringen. In onze werkplaats hebben we de beschikking over al het nodige materieel.
Lees meer…

Transportoplossingen op maat

Bent u op zoek naar een specifieke transportoplossing? Nieuw of gebruikt? Smits Truck Company is uw partner! Samen met u inventariseren we wensen en vereisten, waarna wij uw transportprobleem tot een juist eindproduct brengen.
Lees meer…

transport
tridec

Tridec stuursystemen

Smits Truck Company is gecertificeerd partner van TRIDEC voor onderhuod van stuursystemen, as-ophangingen en veersystemen van trucks en trailers. Wij beschikken in onze werkplaats over alle benodigde apparatuur.
Lees meer…