Over ons.

Al ruim een kwart eeuw is Smits Truck Company een degelijke en betrouwbare partner voor het onderhouden, repareren en keuren van trucks, getrokken materieel en overige bedrijfswagens. Als universeel garagebedrijf werken wij aan alle gangbare merken trucks en trailers, zoals; MAN, Scania, Mercedes, Volvo, Renault en DAF.

Een gezamelijk doel

Als transporteur wilt u dat uw materieel doet waar het voor bedoelt is; rijden. Juist dat is onze doelstelling, zorgen voor mobiliteit. Met onze ervaring, professioneel en vakkundig personeel en een moderne werkplaats zorgt Smits Truck Company er voor dat uw materieel op de juiste manier wordt onderhouden, zodat u er probleemloos gebruik van maakt.

Vijf redenen om voor Smits Truck Company te kiezen:

De keuze voor de juiste partner voor onderhoudservice is niet zo moeilijk als het lijkt. Eén van deze vijf redenen is al genoeg om voor Smits Truck Company te kiezen. Of het nu gaat om onze mensen, gereedschap, of onderdelen, op elk punt kiezen wij voor kwaliteit.

1 

Wij besteden veel aandacht aan de nieuwste ontwikkelingen

Al onze medewerkers zijn ervaren, gediplomeerd en volgen regelmatig cursussen om up-to-date te blijven.

2 

Up-to-date gereedschappen en systemen

Onze ruime werkplaats is voorzien van professioneel gereedschap en moderne uitleesapparatuur.

3 

Alleen A-kwaliteit onderdelen

Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit onderdelen van gerenommeerde leveranciers.

4 

Beste prijs/kwaliteit verhouding

Bij ons kunt u de beste prijs/kwaliteit verhouding in de regio verwachten.

5 

24/7 service

Wij staan 24/7 voor u klaar, zodat u snel weer op weg bent.

Bent u op zoek naar een partner waar uw materieel met de grootste zorg behandeld wordt en waar u snel en ter plekke geholpen wordt? Dan bent u bij een Smits Truck Company aan het juiste adres! Neem nu contact op of lees meer over onze diensten.